Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Shakshuka (rajčatová omáčka s vejci))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 046 kJ /
489 kcal
Bílkoviny28,84 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,48 g
Tuky17,58 g
– nasycené4,22 g
– nenasycené8,65 g
–– mononenasycené6,18 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,06 g
Vláknina32,44 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,42 g
Sacharidy39,22 g
– cukry23,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malou cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/3 1/3 červené papriky Paprika červená čerstvá 50.00000149011612 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
3 3 rajčata (spařená a oloupaná) Rajče červené čerstvé 180 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 1.666666716337204 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky pepře Pepř černý 1.666666716337204 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
hrst hrst bazalky Bazalka čerstvá
hrst hrst petrželky Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.