Nutriční hodnoty (Shakshuka (rajčatová omáčka s vejci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 17,58 g |
– nasycené | 4,22 g |
– nenasycené | 8,65 g |
–– mononenasycené | 6,18 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 32,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 39,22 g |
– cukry | 23,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/3 1/3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 50.00000149011612 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
3 3 rajčata (spařená a oloupaná) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 1.666666716337204 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky pepře | Pepř černý | 1.666666716337204 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olivový olej | Olej olivový |