Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová roláda s rybízovou marmeládou, čokoládovo-nutellovým krémem a čokoládovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 147 kJ /
2 903 kcal
Bílkoviny74,03 g
– z toho živočišné bílkoviny60,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,10 g
Tuky158,35 g
– nasycené68,21 g
– nenasycené70,97 g
–– mononenasycené60,49 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 31,32 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 719 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy291,25 g
– cukry245,70 g
––– laktóza26,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce teplé vody Voda 18 ml
1 1 vrchovatá lžíce kakaa Kakao prášek
1/2 sklenice 1/2 sklenice rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 čokoládový pudinkový prášek (použila jsem Premium pudink hořká čokoláda) Puding v prášku
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
60 g 60 g nutelly Pomazánka z lískových ořechů 60 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g hořké čokolády (použila jsem 45% z Lidlu) Čokoláda hořká 40% 100 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.