Nutriční hodnoty (Strouhaný koláč II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 224 kJ / 5 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 253,43 g |
– nasycené | 149,04 g |
– nenasycené | 93,24 g |
–– mononenasycené | 79,94 g |
–– polynenasycené | 13,30 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 709,16 g |
– cukry | 380,90 g |
––– laktóza | 6,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 PL 3 PL kakaa | Kakao prášek | 75 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
3 3 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 dcl 1 dcl rumu | Rum | 100 ml |
balíček balíček rozinek | Rozinky | |
2 PL 2 PL Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |