Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na smetaně v papiňáku (tlakovém hrnci))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 332 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny160,28 g
– z toho živočišné bílkoviny150,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky128,54 g
– nasycené57,32 g
– nenasycené61,92 g
–– mononenasycené52,77 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 30,36 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,13 g
Sacharidy34,59 g
– cukry24,37 g
––– laktóza11,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g libové vepřové plece vcelku Vepřová plec 700 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření(pokud nemáme smetanu,dáme celkem 250ml mléka) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
polévková lžíce lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká
šťáva z 1 citronu (můžeme nahradit octem) Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.