Nutriční hodnoty (Jablečné vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 759 kJ / 2 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,20 g |
Tuky | 103,72 g |
– nasycené | 15,89 g |
– nenasycené | 76,26 g |
–– mononenasycené | 52,42 g |
–– polynenasycené | 23,84 g |
––– omega 3 | 6,02 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 372,50 g |
– cukry | 91,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
400 ml 400 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
olej na potření vaflovače (pokud je třeba) | Olej řepkový | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
šlehačka | Šlehačka 35% |