Nutriční hodnoty (Křepelky v pikantním koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
– cukry | 0,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 křepelky | Křepelka stehno s kůží | |
1/2 dcl 1/2 dcl suchého červeného vína (Modrý Portugal) | Víno červené suché | 50 ml |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
snítka snítka bazalky | Bazalka čerstvá | |
snítka snítka petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 zarovnaná polévková lžíce hrubé mořské soli | Sůl mořská | |
1 1 kávová lžička červeného pepře | Pepř černý | |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
1 1 malý kousek skořice (1 cm) | Skořice ceylonská |