Nutriční hodnoty (Losos na špenátu s kaparovým přelivem a rajčátky na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 791 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 78,28 g |
– nasycené | 50,92 g |
– nenasycené | 24,34 g |
–– mononenasycené | 21,39 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 24,46 g |
– cukry | 19,89 g |
––– laktóza | 6,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 filety z lososa bez kůže | Losos filet s kůží | |
300 g 300 g baby špenátu | Baby špenát | 300 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 vrchovatá lžíce kaparů | Kapary | |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |