Nutriční hodnoty (Pappardelle s žampiony, slaninou a rukolovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 218 kJ / 5 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,84 g |
Tuky | 343,06 g |
– nasycené | 166,93 g |
– nenasycené | 169,63 g |
–– mononenasycené | 144,75 g |
–– polynenasycené | 24,88 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 36,46 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 389,60 g |
– cukry | 14,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin Pappardelle | Těstoviny pšeničné | 500 g |
400 g 400 g slaniny | Špek | 400 g |
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hrst lístků lístků bazalky pravé | Bazalka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 hrsti mladých lístků rukoly | Rukola čerstvá | |
1 hrst 1 hrst opražených piniových oříšků | Piniové ořechy | |
1 hrst 1 hrst strouhaného parmezánu | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
střik citronové šťávy | Šťáva z citrónu |