Nutriční hodnoty (Zapečená treska s rajčaty a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 31,63 g |
– nasycené | 18,55 g |
– nenasycené | 10,57 g |
–– mononenasycené | 8,21 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 10,38 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 29,00 g |
– cukry | 23,30 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g filé z tresky | Treska filet | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
150 g 150 g listového špenátu mraženého | Špenát mražený | 150 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
sýr (podle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý |