Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 184 kJ / 4 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 329,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 327,47 g |
– nasycené | 83,52 g |
– nenasycené | 224,48 g |
–– mononenasycené | 160,23 g |
–– polynenasycené | 64,25 g |
––– omega 3 | 7,91 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 15,50 g |
– cukry | 8,88 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kuřecích křidélek | Kuře křídlo | 2000 g |
1 dl 1 dl kefíru | Kefír | 100 ml |
0,5 dl 0,5 dl oleje | Olej řepkový | 50 ml |
4 lžíce 4 lžíce pokrájených bylinek (pažitka, máta, estragon, tymián, bazalka...) | Petržel nať čerstvá | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
sůl | Sůl mořská |