Nutriční hodnoty (Zelná placka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,70 g |
Tuky | 87,49 g |
– nasycené | 21,60 g |
– nenasycené | 60,17 g |
–– mononenasycené | 40,62 g |
–– polynenasycené | 19,55 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 290,80 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
8 lžic 8 lžic tuku (sádlo nebo olej) | Margarín | 120 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
máslo (na potření po upečení) | Máslo kravské | |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín |