Nutriční hodnoty (Plněný patizon mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 022 kJ / 1 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 129,85 g |
– nasycené | 49,17 g |
– nenasycené | 67,72 g |
–– mononenasycené | 54,14 g |
–– polynenasycené | 13,58 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 6,95 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,19 g |
Sacharidy | 29,09 g |
– cukry | 20,14 g |
––– laktóza | 15,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 patizon | Patizon čerstvý | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
1 lžíčka 1 lžíčka mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |