Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný patizon mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 022 kJ /
1 917 kcal
Bílkoviny155,81 g
– z toho živočišné bílkoviny153,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,73 g
Tuky129,85 g
– nasycené49,17 g
– nenasycené67,72 g
–– mononenasycené54,14 g
–– polynenasycené13,58 g
––– omega 30,54 g
Vláknina6,95 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 2,58 g
Sůl6,19 g
Sacharidy29,09 g
– cukry20,14 g
––– laktóza15,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 patizon Patizon čerstvý
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 15 g
1 lžíčka 1 lžíčka mletého kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.