Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo masová fašírka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 436 kJ /
821 kcal
Bílkoviny93,15 g
– z toho živočišné bílkoviny93,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky48,30 g
– nasycené11,68 g
– nenasycené22,75 g
–– mononenasycené18,58 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,19 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 622 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy3,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 kg 1/4 kg mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
hrst hrst nakrájené cibule Cibule čerstvá
hrst hrst nakrájených praváků
hrst hrst nakrájeného kotrče Hřib čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka římského kmínu Římský kmín mletý
hrst hrst kuskusu Kuskus pšeničný
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.