Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paella mixte)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 474 kJ /
5 610 kcal
Bílkoviny241,73 g
– z toho živočišné bílkoviny169,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,73 g
Tuky159,97 g
– nasycené24,62 g
– nenasycené127,47 g
–– mononenasycené39,43 g
–– polynenasycené88,03 g
––– omega 31,39 g
Vláknina39,95 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 3,52 g
Sůl9,16 g
Sacharidy782,15 g
– cukry96,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 vepřových žebírek Vepřová žebra
8 8 kuřecích stehýnek Kuře stehno s kůží
6 6 chipolatas
500-600 gr 500-600 gr mušlí slávek Slávky neloupané 550 g
500 gr 500 gr škeblí
10 10 zelených živých krabů (dodávají výbornou chuť) Krab živý
300-400 gr 300-400 gr kalamářů Oliheň 350 g
300-500 gr 300-500 gr krevet Krevety loupané 400 g
10-20 ks 10-20 ks langustinek (pokud seženete)
1 1 velká kapie (červená nebo zelená) Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 konzerva 1 konzerva zelených fazolových lusků (není nutné) Fazolky čerstvé
1 1 malá konzerva hrášku Hrášek zelený sterilovaný
2-3 gr 2-3 gr šafrán (důležitý pro typickou chuť) Šafrán sušený 2.5 g
500 gr 500 gr rajčatové omáčky v krabici či konzervě Protlak rajčatový 500 g
800-900 gr 800-900 gr rýže (nejlépe kulatá) Rýže bílá 850 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 - 150 ml 100 - 150 ml olivový a slunečnicový olej (půl na půl) Olej slunečnicový 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.