Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkové věnečky dle p. Romana Vaňka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie45 804 kJ /
10 947 kcal
Bílkoviny150,58 g
– z toho živočišné bílkoviny121,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,35 g
Tuky508,67 g
– nasycené191,48 g
– nenasycené285,26 g
–– mononenasycené187,05 g
–– polynenasycené98,21 g
––– omega 311,64 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 3,36 g
Sodík 1,67 g
Sůl3,61 g
Sacharidy1 437,28 g
– cukry1 133,50 g
––– laktóza51,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
125 ml 125 ml oleje (slunečnicový) Olej řepkový 125 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g vanilkového pudinku (4 x 37g sáček) Puding v prášku 150 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1 kg 1 kg fondánu Fondán 1000 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.