Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 295 kJ /
1 265 kcal
Bílkoviny68,51 g
– z toho živočišné bílkoviny64,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky88,98 g
– nasycené41,60 g
– nenasycené36,86 g
–– mononenasycené32,02 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,57 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,15 g
Sacharidy46,61 g
– cukry9,47 g
––– laktóza8,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 nových brambor s pěknou slupkou Brambor raný
250 g 250 g tyčinek surimi Surimi 250 g
1 1 pórek (zejména zelená část) Pórek čerstvý
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 1 velký neoloupaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
4-6 lžic 4-6 lžic jemně strouhaného parmazánu Parmezán 75 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.