Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 295 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 88,98 g |
– nasycené | 41,60 g |
– nenasycené | 36,86 g |
–– mononenasycené | 32,02 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 46,61 g |
– cukry | 9,47 g |
––– laktóza | 8,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 nových brambor s pěknou slupkou | Brambor raný | |
250 g 250 g tyčinek surimi | Surimi | 250 g |
1 1 pórek (zejména zelená část) | Pórek čerstvý | |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 1 velký neoloupaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
4-6 lžic 4-6 lžic jemně strouhaného parmazánu | Parmezán | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
sůl | Sůl mořská |