Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový nákyp (DlabemeZdrave))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 267 kJ /
781 kcal
Bílkoviny53,03 g
– z toho živočišné bílkoviny53,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky56,29 g
– nasycené24,72 g
– nenasycené25,57 g
–– mononenasycené20,06 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 31,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 892 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy15,57 g
– cukry14,17 g
––– laktóza12,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g čedaru Čedar 100 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.