Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý podzimní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 960 kJ /
708 kcal
Bílkoviny59,69 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,97 g
Tuky34,24 g
– nasycené7,92 g
– nenasycené15,14 g
–– mononenasycené11,33 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,11 g
Vláknina27,97 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 460 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy27,34 g
– cukry13,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polníčku (1 balení) Polníček čerstvý 100 g
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
2-4 2-4 červené řepy (podle velikosti) Červená řepa čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
8 8 žampionů (středně velkých) Žampion čerstvý
4-8 plátků 4-8 plátků anglické slaniny Anglická slanina
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.