Nutriční hodnoty (Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 404 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,18 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hanger steaky | Hovězí roštěnec | |
hrubá sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst čerstvých ostružin ( popř. cca 4 PL ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) | Ostružiny čerstvé | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1 KL 1 KL hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
1 PL 1 PL balsamikového krému | Smetana kravská sladká 35% | |
1 PL 1 PL demi glace nebo gelový hovězí bujón | Demi-glace | |
100 ml 100 ml vína ( bílé nebo červené) | Víno bílé suché | 100 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |