Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie404 kJ /
97 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,18 g
– cukry5,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hanger steaky Hovězí roštěnec
hrubá sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst čerstvých ostružin ( popř. cca 4 PL ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) Ostružiny čerstvé
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
1 KL 1 KL hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
1 PL 1 PL balsamikového krému Smetana kravská sladká 35%
1 PL 1 PL demi glace nebo gelový hovězí bujón Demi-glace
100 ml 100 ml vína ( bílé nebo červené) Víno bílé suché 100 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.