Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balzamikový bůček s karamelizovanými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 835 kJ /
4 502 kcal
Bílkoviny148,64 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky301,12 g
– nasycené78,09 g
– nenasycené159,47 g
–– mononenasycené128,01 g
–– polynenasycené31,46 g
––– omega 31,42 g
Vláknina13,66 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 638 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy293,23 g
– cukry236,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vykostěného prorostlého bůčku bez kůže Vepřový bok 1000 g
175 g 175 g tmavého třtinového cukru Cukr třtinový 175 g
2 lžíce 2 lžíce tmavého třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
cukr na jablka Jablko čerstvé
125 ml 125 ml balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 125 ml
balzamikový ocet k podávání Ocet balsamikový bílý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2-4 2-4 jablka Jablko čerstvé 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.