Nutriční hodnoty (Balzamikový bůček s karamelizovanými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 835 kJ / 4 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 301,12 g |
– nasycené | 78,09 g |
– nenasycené | 159,47 g |
–– mononenasycené | 128,01 g |
–– polynenasycené | 31,46 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 293,23 g |
– cukry | 236,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vykostěného prorostlého bůčku bez kůže | Vepřový bok | 1000 g |
175 g 175 g tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 175 g |
2 lžíce 2 lžíce tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
cukr na jablka | Jablko čerstvé | |
125 ml 125 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 125 ml |
balzamikový ocet k podávání | Ocet balsamikový bílý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-4 2-4 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |