Nutriční hodnoty (Kuřecí směs na pánvi a italská focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 017 kJ / 2 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,41 g |
Tuky | 17,65 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 10,24 g |
–– mononenasycené | 3,79 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 381,44 g |
– cukry | 35,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
steakové koření | Koření Argentina | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
500 g 500 g hladké mouky přesáté | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (nebo 1/2 balíčku instantního droždí) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
olivy zelené | Olivy čerstvé nezralé | |
olivy černé | Olivy čerstvé zralé | |
sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián - dle chuti | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |