Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový korpus (vegan))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 498 kJ /
2 987 kcal
Bílkoviny63,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,48 g
Tuky126,81 g
– nasycené14,96 g
– nenasycené104,74 g
–– mononenasycené69,08 g
–– polynenasycené35,66 g
––– omega 38,46 g
Vláknina24,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,59 g
Sůl0,32 g
Sacharidy385,65 g
– cukry121,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 ml 450 ml sojového mléka (nebo ovesného) Nápoj sójový 450 ml
260 g 260 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 260 g
170 g 170 g javorového sirupu Sirup javorový 170 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
60 g 60 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 60 g
60 g 60 g kakaa Kakao prášek 60 g
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
kůra z 1 1 pomeranče (nebo citronu) Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.