Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s hříbkovou čepicí - dvě jídla z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 773 kJ / 1 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 152,16 g |
– nasycené | 55,29 g |
– nenasycené | 91,27 g |
–– mononenasycené | 71,92 g |
–– polynenasycené | 19,35 g |
––– omega 3 | 3,80 g |
Vláknina | 29,55 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 70,95 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 silnějších plátků vepřového plecka | Vepřová plec | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zásmažku | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 nadrcené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké hrsti nakrájených čerstvých hříbků | Hřib čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetku špetku drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
oregano | Oregano sušené | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
100 g 100 g nastouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |