Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s hříbkovou čepicí - dvě jídla z jednoho hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 773 kJ /
1 858 kcal
Bílkoviny46,44 g
– z toho živočišné bílkoviny34,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,76 g
Tuky152,16 g
– nasycené55,29 g
– nenasycené91,27 g
–– mononenasycené71,92 g
–– polynenasycené19,35 g
––– omega 33,80 g
Vláknina29,55 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 2,74 g
Sůl6,71 g
Sacharidy70,95 g
– cukry18,20 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 silnějších plátků vepřového plecka Vepřová plec
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zásmažku Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 nadrcené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 malá nadrobno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 velké hrsti nakrájených čerstvých hříbků Hřib čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetku špetku drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oregano Oregano sušené
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
100 g 100 g nastouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.