Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s tykví a bazalkovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,98 g |
Tuky | 23,23 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 15,48 g |
–– mononenasycené | 10,45 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 201,50 g |
– cukry | 60,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 800 g |
500 g 500 g tykve (tykve) | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
bazalkové listy (množství podle chuti a velikosti listů) | Bazalka čerstvá |