Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s tykví a bazalkovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 176 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny38,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,98 g
Tuky23,23 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené15,48 g
–– mononenasycené10,45 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,93 g
Vláknina38,10 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy201,50 g
– cukry60,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g rajčat Rajče červené čerstvé 800 g
500 g 500 g tykve (tykve) Dýně čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g dětské krupice Krupice pšeničná jemná 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
bazalkové listy (množství podle chuti a velikosti listů) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.