Nutriční hodnoty (Kečup z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 86,64 g |
– nasycené | 6,70 g |
– nenasycené | 75,18 g |
–– mononenasycené | 52,14 g |
–– polynenasycené | 23,04 g |
––– omega 3 | 6,56 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 252,00 g |
– cukry | 214,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
800 g 800 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 800 g |
600 g 600 g cibule | Cibule čerstvá | 600 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
80 ml 80 ml oleje | Olej řepkový | 80 ml |
80 g 80 g krystalového cukru | Cukr bílý | 80 g |
3 cm 3 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
7 7 hřebíčků | Hřebíček | |
7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 stonek 1 stonek libečku | Libeček čerstvý |