Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kečup z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 317 kJ /
1 988 kcal
Bílkoviny27,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,80 g
Tuky86,64 g
– nasycené6,70 g
– nenasycené75,18 g
–– mononenasycené52,14 g
–– polynenasycené23,04 g
––– omega 36,56 g
Vláknina64,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,96 g
Sůl12,00 g
Sacharidy252,00 g
– cukry214,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g zralých rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
800 g 800 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 800 g
600 g 600 g cibule Cibule čerstvá 600 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
80 g 80 g krystalového cukru Cukr bílý 80 g
3 cm 3 cm celé skořice Skořice ceylonská
7 7 hřebíčků Hřebíček
7 kuliček 7 kuliček nového koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1 stonek 1 stonek libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.