Nutriční hodnoty (Pivní tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 585 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
Tuky | 5,02 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 19,40 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pivní sýry (lze použít i romadur, romadůžek apod. ) | Pivní sýr | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce piva (světlého ležáku) | Pivo světlé 10ᵒ | 15 ml |
chilli vločky (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |