Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivní tataráček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny2,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,23 g
Tuky5,02 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené4,30 g
–– mononenasycené3,04 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,30 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy19,40 g
– cukry8,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pivní sýry (lze použít i romadur, romadůžek apod. ) Pivní sýr
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce piva (světlého ležáku) Pivo světlé 10ᵒ 15 ml
chilli vločky (podle chuti) Chilli paprička sušená
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.