Nutriční hodnoty (Vývar z hovězí oháňky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 120,27 g |
– nasycené | 30,08 g |
– nenasycené | 85,13 g |
–– mononenasycené | 40,04 g |
–– polynenasycené | 45,09 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí oháňky | Hovězí oháňka | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 snítky 4 snítky petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |