Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované ovoce v medové marinádě se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 425 kJ /
819 kcal
Bílkoviny2,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky22,73 g
– nasycené13,88 g
– nenasycené8,34 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,14 g
Vláknina9,19 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy146,77 g
– cukry131,34 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
1 1 červené jablko (lze zvolit jakékoli ovoce – meruňka, jahody, banán, ananas) Jablko čerstvé 150 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
4 4 hřebíčky Hřebíček
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.