Nutriční hodnoty (Grilované ovoce v medové marinádě se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 425 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 22,73 g |
– nasycené | 13,88 g |
– nenasycené | 8,34 g |
–– mononenasycené | 7,04 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 9,19 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 146,77 g |
– cukry | 131,34 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 červené jablko (lze zvolit jakékoli ovoce – meruňka, jahody, banán, ananas) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |