Nutriční hodnoty (Roláda s rebarborovo-švestkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 592 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 48,21 g |
– nasycené | 12,17 g |
– nenasycené | 22,34 g |
–– mononenasycené | 17,31 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 159,00 g |
– cukry | 67,30 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 lžíce 4 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 60 g |
3 lžíce 3 lžíce tmavé žitné mouky | Mouka žitná hladká | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
miska miska krájené rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
miska miska švestek | Švestky čerstvé | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1 lžička 1 lžička povidlového koření | Pepř černý | 5 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
strouhaný perník | Perník strouhaný | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý |