Nutriční hodnoty (Gnocchi, špenát a kuřecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 658 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 192,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
Tuky | 31,51 g |
– nasycené | 16,71 g |
– nenasycené | 11,85 g |
–– mononenasycené | 9,11 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 1,72 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 10,56 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
gnocchi | Noky | |
300-400 g 300-400 g špenátu (použila jsem mražený) | Špenát čerstvý | 350 g |
6 ks 6 ks menších žampionů | Žampion čerstvý | |
4-5 4-5 malé šalotky (cca 2 normální) | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany (12%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
800 g 800 g kuřecích prsou | Kuře prso | 800 g |
sýr tvrdý (na strouhání) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
olivový olej | Olej olivový | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
pálivé grilovací koření | Grilovací koření | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |