Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 624 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny64,25 g
– z toho živočišné bílkoviny61,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky88,56 g
– nasycené47,76 g
– nenasycené39,04 g
–– mononenasycené26,86 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 30,36 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 369 mg
Sodík 4,32 g
Sůl10,15 g
Sacharidy65,85 g
– cukry47,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bílých grilovacích klobás (8 ks) Klobása 400 g
3 3 středně velká nakyslá jablka Jablko čerstvé 450 g
500 500 g pórku nakrájeného na slabá kolečka Pórek čerstvý
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
50 g 50 g slaniny nebo špeku nakrájeného na drobné kostičky Špek 50 g
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
kousek kousek rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.