Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová fajrovačka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie131 033 kJ /
31 318 kcal
Bílkoviny1 638,67 g
– z toho živočišné bílkoviny15,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1 622,99 g
Tuky410,91 g
– nasycené130,72 g
– nenasycené268,45 g
–– mononenasycené96,20 g
–– polynenasycené172,25 g
––– omega 30,75 g
Vláknina4 865,91 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 100,26 g
Sůl218,10 g
Sacharidy2 833,62 g
– cukry1 417,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 konzerva červených fazolí v slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 hrst 1 hrst pórku Pórek čerstvý
1 1 větší mrkev nakrájená na kolečka Mrkev čerstvá 50 g
200 200 g celeru nakrájeného na kostičky Celer bulva čerstvá 108000 g
1 1 větší cibulka nakrájená na kostičky Cibulka jarní čerstvá
3 3 menší slupek zbavená rajčátka (nakrájená na osminky) Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 větší červená řepa (pečená hodinu v alobale potřeném olejem) Červená řepa čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 litry 2 litry hovězího vývaru nebo uzeného vývaru Vývar hovězí 2000 ml
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
50 g 50 g jemně pokrájeného špeku Špek 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
bobkový list Bobkový list sušený
uzená paprika Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.