Nutriční hodnoty (Fazolová fajrovačka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 131 033 kJ / 31 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 638,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1 622,99 g |
Tuky | 410,91 g |
– nasycené | 130,72 g |
– nenasycené | 268,45 g |
–– mononenasycené | 96,20 g |
–– polynenasycené | 172,25 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 4 865,91 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 100,26 g |
Sůl | 218,10 g |
Sacharidy | 2 833,62 g |
– cukry | 1 417,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva červených fazolí v slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 hrst 1 hrst pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 větší mrkev nakrájená na kolečka | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 200 g celeru nakrájeného na kostičky | Celer bulva čerstvá | 108000 g |
1 1 větší cibulka nakrájená na kostičky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 menší slupek zbavená rajčátka (nakrájená na osminky) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 větší červená řepa (pečená hodinu v alobale potřeném olejem) | Červená řepa čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 litry 2 litry hovězího vývaru nebo uzeného vývaru | Vývar hovězí | 2000 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
50 g 50 g jemně pokrájeného špeku | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
uzená paprika | Paprika uzená |