Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s gerberami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie35 467 kJ /
8 477 kcal
Bílkoviny123,01 g
– z toho živočišné bílkoviny117,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky504,62 g
– nasycené207,66 g
– nenasycené264,86 g
–– mononenasycené184,80 g
–– polynenasycené80,06 g
––– omega 310,48 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 3,39 g
Sodík 1,37 g
Sůl2,80 g
Sacharidy836,45 g
– cukry785,85 g
––– laktóza31,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
cukr krupice (kolik váží vejce bez skořápky) Cukr bílý
polohrubá mouka (kolik váží vejce bez skořápky) Mouka pšeničná polohrubá
5 lžíce 5 lžíce oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
vanilková esence Aroma vanilkové
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
cukr krupice (kolik váží vejce bez skořápky) Cukr bílý
polohrubá mouka (kolik váží vejce bez skořápky) Mouka pšeničná polohrubá
2 lžíce 2 lžíce hořkého kakaa (kterým nahradíme 2 lžíce mouky) Kakao prášek 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
rumová esence Aroma rumové
1 1 velký višňový kompot Višně zavařené
2 2 šlehačkové smetany Smetana kravská sladká 12%
1,5 1,5 vanilkového pudinku bez vaření Olé Puding v prášku
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
250 g 250 g změklého másla Máslo kravské 250 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
3/4 kg 3/4 kg potahové hmoty Smartflex Fondán 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.