Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní kotleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 643 kJ /
1 349 kcal
Bílkoviny6,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky106,79 g
– nasycené42,21 g
– nenasycené63,54 g
–– mononenasycené53,86 g
–– polynenasycené9,69 g
––– omega 30,33 g
Vláknina30,58 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,44 g
– cukry66,12 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet s kostí Vepřová kotleta s kostí
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
krystalový cukr Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce rýžového nebo balzamikového octa
200 ml 200 ml zeleninového vývaru nebo bílého vína Vývar zeleninový 200 ml
20 lístků 20 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.