Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečené dýně s křenovou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 240 kJ /
535 kcal
Bílkoviny7,71 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky43,90 g
– nasycené17,19 g
– nenasycené25,45 g
–– mononenasycené21,89 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,22 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy26,14 g
– cukry16,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
grilovací koření na zeleninu Provensálské koření
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
nať jarní cibulky (dle chuti) Cibulka jarní čerstvá
římský kmín (dle chuti) Římský kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce octa balsamico Ocet balsamikový bílý 20 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
křen (dle chuti) Křen čerstvý
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.