Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 356 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
Tuky | 129,44 g |
– nasycené | 62,56 g |
– nenasycené | 65,16 g |
–– mononenasycené | 54,63 g |
–– polynenasycené | 10,53 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 61,75 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 feferonka (pokud máme rádi pikantní) | Chilli paprička čerstvá | |
1 kousek 1 kousek cukety (nemusí být) | Cuketa čerstvá | |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
150 ml 150 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky (nebo v kombinaci s pálivou, dle chuti) | Paprika červená sušená | 10 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská |