Nutriční hodnoty (Teplý salát z brambor, slaniny a rukoly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 301 kJ / 3 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,29 g |
Tuky | 253,67 g |
– nasycené | 123,16 g |
– nenasycené | 126,31 g |
–– mononenasycené | 108,09 g |
–– polynenasycené | 18,22 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 32,07 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 176,57 g |
– cukry | 18,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g rukoly | Rukola čerstvá | 50 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |