Nutriční hodnoty (Broskvový - nepečený "hřích" na víkend)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 707 kJ / 3 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 170,90 g |
– nasycené | 105,57 g |
– nenasycené | 62,09 g |
–– mononenasycené | 50,98 g |
–– polynenasycené | 11,11 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,29 g |
Sacharidy | 367,50 g |
– cukry | 252,30 g |
––– laktóza | 30,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
360 g 360 g cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | 360 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
3 3 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
1 1 polévková lžíce sypké instantní kávy | Káva instantní sušená | |
1 1 čajová lžička skořice | Skořice ceylonská | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
80 g 80 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 80 g |
1 sklenice 1 sklenice kompotovaných broskví (meruněk) | Broskev zavařená | |
rum nebo rumová tresť | Rum | |
250 ml 250 ml zakysané smetany (bílý jogurt) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 polévková lžíce cukru | Cukr bílý | |
želatina na nepečený dort podle návodu | Želatina vepřová |