Nutriční hodnoty (Polévka z pórku a žlutých fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 831 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 16,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 8,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celý menší pórek | Pórek čerstvý | |
pořádná hrst hrst žlutých fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 hrst 1 hrst krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
zeleninový bujón nebo Vegeta | Bujón zeleninový | |
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |