Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pórku a žlutých fazolek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie831 kJ /
199 kcal
Bílkoviny6,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,01 g
Vláknina16,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy38,40 g
– cukry8,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celý menší pórek Pórek čerstvý
pořádná hrst hrst žlutých fazolek Fazolky čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 hrst 1 hrst krupičky Krupice pšeničná jemná
zeleninový bujón nebo Vegeta Bujón zeleninový
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.