Nutriční hodnoty (Bucatini all´amatriciana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 velmi malé cibule (nebo šalotky) | Cibule čerstvá | 35 g |
extrapanenský olivový olej | Olej olivový | |
250 g 250 g guanciale (nebo pancetta, nebo lanina) | ||
3-4 3-4 čerstvá rajčata (nebo loupaná rajčata v plechovce) | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
ovčí sýr Pecorino Romano (nebo jiný druh Pecorina) | Sýr hrudkový ovčí | |
3/4 skleničky 3/4 skleničky suchého bílého vína | Víno bílé suché | |
těstoviny rigatolli | Těstoviny pšeničné |