Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový moučník s polevou z broskvových povidel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 465 kJ /
4 652 kcal
Bílkoviny69,78 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,06 g
Tuky168,36 g
– nasycené17,54 g
– nenasycené135,12 g
–– mononenasycené94,96 g
–– polynenasycené40,16 g
––– omega 311,24 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 485 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy709,60 g
– cukry464,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
300 g 300 g jemného krystalového cukru Cukr bílý 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
12 lžic 12 lžic vlažné vody Voda 216 ml
12 lžic 12 lžic oleje Olej řepkový 132 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
200 ml 200 ml broskvový džus (povidla nebo šťáva apod.) Džus broskvový 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
tak 6 6 broskví Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.