Nutriční hodnoty (Vepřová kýta po uhersku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 323 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,75 g |
Tuky | 85,03 g |
– nasycené | 41,19 g |
– nenasycené | 42,51 g |
–– mononenasycené | 36,12 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 51,70 g |
– cukry | 23,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
masový vývar | Vývar masový |