Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta po uhersku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 323 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,75 g
Tuky85,03 g
– nasycené41,19 g
– nenasycené42,51 g
–– mononenasycené36,12 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy51,70 g
– cukry23,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
mletá červená paprika Paprika červená sušená
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
sádlo Sádlo vepřové
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
masový vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.