Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s pivem (Soupe aux haricots secs))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 613 kJ / 2 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,14 g |
Tuky | 57,81 g |
– nasycené | 29,17 g |
– nenasycené | 27,90 g |
–– mononenasycené | 19,60 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 101,74 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 301,65 g |
– cukry | 45,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drobné suché fazolí | Fazole bílé | 500 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
300-500 ml 300-500 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 400 ml |
1,5 l 1,5 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 1500 ml |
250 g 250 g oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 bílý pórek - bílá část | Pórek čerstvý | |
2 pl 2 pl rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený |