Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s pivem (Soupe aux haricots secs))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 613 kJ /
2 537 kcal
Bílkoviny132,89 g
– z toho živočišné bílkoviny11,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,14 g
Tuky57,81 g
– nasycené29,17 g
– nenasycené27,90 g
–– mononenasycené19,60 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 30,55 g
Vláknina101,74 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 893 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy301,65 g
– cukry45,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drobné suché fazolí Fazole bílé 500 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
300-500 ml 300-500 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 400 ml
1,5 l 1,5 l vývaru z kostí Vývar hovězí 1500 ml
250 g 250 g oloupaných rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 bílý pórek - bílá část Pórek čerstvý
2 pl 2 pl rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
muškátový oříšek Muškátový oříšek
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.