Nutriční hodnoty (Naložené červené kapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 719 kJ / 3 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 204,00 g |
– nasycené | 14,20 g |
– nenasycené | 181,00 g |
–– mononenasycené | 127,50 g |
–– polynenasycené | 53,50 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,07 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 280,00 g |
– cukry | 260,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červených paprik kapií | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
15 kuliček 15 kuliček pepře | Pepř černý | |
15 kuliček 15 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |