Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložené červené kapie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 719 kJ /
3 040 kcal
Bílkoviny13,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,00 g
Tuky204,00 g
– nasycené14,20 g
– nenasycené181,00 g
–– mononenasycené127,50 g
–– polynenasycené53,50 g
––– omega 316,40 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,07 g
Sůl40,00 g
Sacharidy280,00 g
– cukry260,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červených paprik kapií Paprika červená čerstvá 1000 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
0,5 l 0,5 l octa Ocet lihový 500 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
15 kuliček 15 kuliček pepře Pepř černý
15 kuliček 15 kuliček nového koření Nové koření
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
3 3 hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.