Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slanečkový salát s celerem a kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 025 kJ /
245 kcal
Bílkoviny18,33 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky15,29 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,61 g
– cukry4,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 slanečkové řezy(v oleji a cibuli)
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
5 5 větších salátových brambor uvařených ve slupce Brambor zimní
cca 4 4 polévkové lžíce sterilovaného celeru Celer bulva sterilovaná
2 2 polévkové lžíce nakrájené sterilované kapie Paprika červená sterilovaná
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
3 3 polévkové lžíce majonézy Majonéza
2 2 polévkové lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.