Nutriční hodnoty (Slanečkový salát s celerem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 15,29 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,61 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 slanečkové řezy(v oleji a cibuli) | ||
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
5 5 větších salátových brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | |
cca 4 4 polévkové lžíce sterilovaného celeru | Celer bulva sterilovaná | |
2 2 polévkové lžíce nakrájené sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
2 2 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |