Nutriční hodnoty (Jehla pana starosty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 614 kJ / 2 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 199,11 g |
– nasycené | 69,92 g |
– nenasycené | 118,55 g |
–– mononenasycené | 94,11 g |
–– polynenasycené | 24,44 g |
––– omega 3 | 4,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,25 g |
Sacharidy | 23,40 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
150 g 150 g anglické slaniny (nakrájené na plátky) | Anglická slanina | 150 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
několik několik menších žampionů | Žampion čerstvý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |