Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené a pak zapečené hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 904 kJ /
1 411 kcal
Bílkoviny15,91 g
– z toho živočišné bílkoviny5,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,73 g
Tuky119,78 g
– nasycené34,89 g
– nenasycené81,16 g
–– mononenasycené67,76 g
–– polynenasycené13,40 g
––– omega 30,27 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,74 g
Sacharidy60,03 g
– cukry21,28 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího Hovězí kýta
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje ze sušených rajčat Pronto per pasty Olej olivový 15 ml
1 skleničku 1 skleničku sušených rajčat v oleji Pronto per pasty (sušená rajčata, feferonky, česnek) Rajčata červená sušená v oleji 200 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
brambory oloupané nakrájené na kolečka kolečka Brambor zimní
oblíbené koření (dala jsem Čarodějku) Pepř černý
200 ml 200 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.