Nutriční hodnoty (Dušené a pak zapečené hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 904 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,73 g |
Tuky | 119,78 g |
– nasycené | 34,89 g |
– nenasycené | 81,16 g |
–– mononenasycené | 67,76 g |
–– polynenasycené | 13,40 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 60,03 g |
– cukry | 21,28 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje ze sušených rajčat Pronto per pasty | Olej olivový | 15 ml |
1 skleničku 1 skleničku sušených rajčat v oleji Pronto per pasty (sušená rajčata, feferonky, česnek) | Rajčata červená sušená v oleji | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
brambory oloupané nakrájené na kolečka kolečka | Brambor zimní | |
oblíbené koření (dala jsem Čarodějku) | Pepř černý | |
200 ml 200 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |