Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 972 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 126,70 g |
– nasycené | 61,71 g |
– nenasycené | 63,29 g |
–– mononenasycené | 54,10 g |
–– polynenasycené | 9,18 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,85 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová srdíčka | Srdce vepřové | |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
300 ml 300 ml černého Kozla | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
250 ml 250 ml horké vody | Voda | 250 ml |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
100 ml 100 ml studené vody | Voda | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |