Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 972 kJ /
1 427 kcal
Bílkoviny10,24 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,99 g
Tuky126,70 g
– nasycené61,71 g
– nenasycené63,29 g
–– mononenasycené54,10 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,43 g
Sůl6,00 g
Sacharidy42,85 g
– cukry29,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdíčka Srdce vepřové
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
300 ml 300 ml černého Kozla Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
250 ml 250 ml horké vody Voda 250 ml
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml studené vody Voda 100 ml
sůl Sůl mořská
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu (nemusí být) Bujón hovězí
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.