Nutriční hodnoty (Hustá gulášová polévka z václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 182 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
Tuky | 16,05 g |
– nasycené | 7,53 g |
– nenasycené | 8,19 g |
–– mononenasycené | 6,12 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,13 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 28,37 g |
– cukry | 5,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká miska malých plodnic václavek | Václavka čerstvá | |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
gulášová paprika | Paprika sladká | |
1 1 vrchovatá lžíce instantní gulášové polévky ze sáčku | Polévka gulášová instantní | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |