Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plec se švestkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 824 kJ /
675 kcal
Bílkoviny118,80 g
– z toho živočišné bílkoviny118,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,20 g
– nasycené8,22 g
– nenasycené11,40 g
–– mononenasycené10,68 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčí plec Jehně plec 600 g
brambory Brambor zimní
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
česnek (3 stroužky) Česnek čerstvý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.