Nutriční hodnoty (Jehněčí plec se švestkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 824 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 118,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,20 g |
– nasycené | 8,22 g |
– nenasycené | 11,40 g |
–– mononenasycené | 10,68 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčí plec | Jehně plec | 600 g |
brambory | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
česnek (3 stroužky) | Česnek čerstvý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
tymián | Tymián sušený |